maanantai 17. syyskuuta 2018

Kevät ja kesä 2018

Pienenpieni kuvapostaus siitä, mitä olen kevään ja kesän aikana tehnyt. Tai ainakin niistä asioista, jotka ovat tallentuneet kameran rullalle.


Vapun aikaan kudoin sukkaa ihanasta Novitan Nalle Pelto -langasta ja luin Kinnusta ja Päätaloa. Sukkaa en tosin ole vieläkään saanut valmiiksi ja olen aikalailla luovuttanut sen suhteen. Jossakin tuolla se tekele on, ehkä jonakin päivänä kaivan sen ja teen sukantekeleen loppuun.


Kesällä menin ja ostin pari kiloa liilaa trikookudetta Taito Keski-Pohjanmaan Kankurista. Kankurissa on kiva asioida, siellä on jotenkin ihana tunnelma ja henkilökunta todella osaavaa ja ystävällistä. Jos joskus Kokkolassa pyöritte, niin käykää toki Kankurissa.


Tässä matto tekovaiheessaan. Yllätys yllätys - se on vieläkin kesken! Tuossa lattialla se retkottaa edelleen keskeneräisenä, mutta kyllä sekin joskus valmistuu. Maton pohjana on Lankavan Asteri-matto, mutta jouduin soveltamaan kun kude ei riitä kokonaiseen mattoon. :D


Hellesäillä virkkasin Molla Millsin ohjeen mukaisesti jäätelötötteröitä. Tämän pikkupussukan sain valmiiksi, mutta ei siitä sen enempää sitten. 

Paljoakaan ei siis ole tullut tehtyä, mutta kesäisin nyt on muutakin tekemistä, varsinkin kun ilmat olivat niin hyvät. Mutta nyt syksyllä on hyvin aikaa istua nojatuolissa, tapittaa netflixiä ja kutoa. :)

4 kommenttia:

 1. Keskeneräisyyskin on joskus kivaa. Vara valita, mitä seuraavaksi tekee. Tuo Pelto-lanka (melkein missä värissä vaan) houkuttelisi mua kovasti, aina hypistelen lankahyllyllä, mutta yritän nyt kuluttaa ensin vanhoja varastoja pienemmiksi, ennen kuin voin täyttää ne uudestaan kaikilla ihanuuksilla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, voi aina vaihdella työtä jos alkaa kyllästyttää. :) Pelto-lanka on kyllä ihanaa kaikissa sävyissä! Tuo olisikin hyvä minunkin opetella, että vanhat varastot käytetään loppuun ennen kuin uusia alkaa ostella. :D

   Poista
 2. Ihania juttuja olet tehnyt !

  <3: http://www.rakkaudellahenna.fi/

  VastaaPoista