perjantai 23. maaliskuuta 2018

Marimekon Muija


Heipä hei, nyt olisi villasukka-asiaa kevään kunniaksi. Tässä villasukat, jotka sain pykättyä kasaan yllättävän nopeasti. Varren kuvion pitäisi näyttää siis Marimekon Muijalta, joka on viehättävä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kuvion ohje on peräisin eilen tein -blogista, josta näette myös erittäin upeat Muija-sukat.

Valitsin väreiksi punaisen ja luonnonvalkoisen, Novitan seiskaveikkaa. Olen nimittäin nähnyt punavalkoistakin Muijaa. Ajattelin, että tuleepa nyt kunnon joulusukat kevään kunniaksi. Kaverin mielestä näistä ei tule niin paljon mieleen joulu, vaan nämä olisivat hyvät sukat kesämökillä hengailuun. Toisen kaverin mielestä näistä tulee mieleen mansikat. :)

Ensimmäisestä sukasta tuli paljon parempi kuin toisesta. Toisen sukan varresta tuli vähän liian kireä, mutta kyllä sekin oikeni kun sukan laittoi jalkaan. Kärkikavennuksiin en ole järin tyytyväinen, mutta sitäkin tyytyväisempi olen molempiin kantapäihin! En oo koskaan tehnyt yhtä hienoja kantapäitä!Mun kaikki käsityöt on "älkää katsoko läheltä" -laatua, mutta tässäpä olisi ihan lähikuvaa! Näiden kuvien myötä hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivat sukat, punainen on tosi mansikkainen tosiaan! Ja itselläkin on sama, ettei liian lähetä kannata katsoa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän nämä piristävät eikä kaiken punaisen tarvitse liittyä jouluun :)

   Poista
 2. Tosi kivat ja kestävät kyllä lähemmän tarkastelunkin.

  VastaaPoista