keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Esittelyssä bullet journal!

Moi! Koska käsitöiden saralla en oo saanut mitään ”järkevää” aikaiseksi, ei ole ollut luonnollisestikaan mitään, mistä kirjoittaa. Mulla on työn alla kuvioneulesukat, joista ensimmäinen on kantapäässä saakka (ja niistä tulee ihanat vaikka itse sanonkin). Päätin siis esitellä teille mun bullet journalin, josta olen siis jo useampaan otteeseen vaahdonnut täällä.

Kuten sanottu, aloitin sen tämän vuoden tammikuussa. Tykkään! En oo mikään piirtäjätyyppi, en jaksa yhtä piirustusta tehdä kovin kauaa joten tämmöiset kalenterin koristamiset sopii mulle täydellisesti. Tykkään piirtää kukkia (ainoa mitä osaan piirtää) ja niitä tullaan todennäköisesti näkemään mun bujossa enemmänkin.

Jokainen tekee bujoa omalla tavallaan. Toiset eivät koristele lainkaan, toiset koristelevat todella paljon ja sitten on jotain tästä keskiväliltä, kuten minä. Ja tältä siis näyttää mun bullet journal!


Teippasin kanteen nyt häthätää tollasen lappusen, joka voisi olla hyvä mun kaltaiselle en-saa-mitään-aikaiseksi -tyypille. Jostakin täytyis sitten löytää liimaa, että saisi lappusen paremmin kiinni.

Vuoden 2018 aloitussivu

Vuoden 2018 yleisnäkymä. Huomatkaa upeat suttaukset.

Tässä sitten mun tammikuu! Tammikuun kunniaksi tein lumihiutaleita ja kuukauden pääväri oli sitten tietenkin sininen. Tammikuun ulkoasu oli todellakin vain tällainen kokeilu, että mikä sopii mulle. Se tuli selväksi, että habit trackeria en saa täytetty en sitten yhtään. Habit trackerillä voisi seurata vaikka että kuinka usein syö karkkia tai käy lenkillä, mutta tämä nyt ei sopinut mulle ollenkaan. 



Jahka tammikuu loppui, olin lopen kyllästynyt noihin lumihiutaleisiin ja niiden piirtämiseen. Siksi helmikuussa aloinkin piirtää jo kukkasia vaikka ilmojen puolesta olisi kyllä saanut jatkaa samalla lumihiutalelinjalla.


Helmikuun kohdalla sattui tyhmästi, kun väritin terälehtiä tusseilla, jotka lainasin veljeltä. Olin niin innoissani, etten testannut tusseja ensin vaan heti vain värittelin. Tussi meni heti läpi ja kunnolla toiselle puolelle... Noh, ei se niin nuukaa ole. Jouduin sitten vaihtamaan väriä mutta eipä se nyt niin haitannut.


Ja tässä sitten helmikuun viikkonäkymää. Kukat ovat oikeastaan kivemman näköisiä tummemmalla värillä väritettyinä. Helmikuu muistuttaa jonkin verran tammikuun ulkoasua, mutta on kuitenkin vähän erilainen. Maaliskuussa ajattelin tehdä sitten jotakin aivan erilaista.


Lisäksi journalista löytyy mun luettujen kirjojen lista. Musta on tullut aika laiska lukija ja nyt oon joutunut asettamaan itselleni tavoitteen, että montako kirjaa pitäisi lukea vuonna 2018. Tykkään lukemisesta, mutta kaikki muu vie siltä valitettavasti aikaa. 


Sitten edellisen listan kaverina on kirjahyllytyyppinen lista kirjoista, jotka haluaisin lukea. Lista näyttää keskeneräiseltä, ehkä hyllyjä pitäisi värittää. Ideana on siis kuitenkin, että kun olen lukenut kyseisen kirjan, niin väritän sen. 

Journalista löytyy kyllä muutakin, oon kirjannut sinne Helmet 2018 -lukuhaasteen 50 kohtaa sekä tehnyt oman sivun bullet journal ideoille. Näistä en viitsinyt ottaa kuvaa, eivät olleet sen arvoisia, heh. 

Piirustusideat (lumihiutaleet, kukat ja kirjahylly) ovat peräisin Pinterestistä, jolle kaikki kunnia! Se on oikea aarreaitta ja aina sieltä löytyy jotain uutta ja inspiroivaa! Suosittelen kaikille. 

Siinä siis mun bullet journal tämänhetkisessä asussaan. Todennäköisesti täällä vilahtaa myös maaliskuu, huhtikuu, toukokuu... En ole kovinkaan pitkäjänteinen tyyppi mutta kun olen jaksanut jo kaksi kuukautta pitää bullet journalia, uskon ettei se nyt ainakaan ihan heti lopahda. Mutta katsotaan!

Onko teillä bullet journalia vai haluaisitteko mahdollisesti kokeilla?
 

6 kommenttia:

  1. Ihana bujo sulla. :) Mulla on tavallaan bujo, teen siis itse kaikki päivämäärät yms. kierrekantiseen vihkoon, jossa on nyt muistaakseni jo kolmas vuosi menossa, mutta en ole jotenkin löytänyt aikaa ja viitsimystä sille koristelulle. Siihen täytyy paneutua sitten, kun nykyinen "bujo" on täynnä ja hankin vähän toisenlaisen kirjasen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, ja eihän niitä koristeluja tarvitse, pääasia että vihko toimii sulla! Millaisen kirjasen meinaat seuraavaksi hankkia? :)

      Poista
  2. Onpa sinulla kaunis bujo! Minä olen vähän sellainen on/off-bujoilija. Toisinaan innostun, sitten taas unohdan koko kirjasen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tästä on kyllä tullut mukava harrastus, mutta kyllä se välillä unohtuu minultakin. :)

      Poista