torstai 15. maaliskuuta 2018

Penaali osa 2


Heippa ja hyvää maaliskuuta! Ihanaa, kun alkaa aurinko paistaa ja päiväkin pitenemään. Ja sen takia ehkä minäkin kaivoin lankavarastostani ihanan keltaisen Schachenmayrin Catania-langan. Saatatte muistaa, että se on minun lempilankani. 

Tein siis itselleni penaalin. Minulla on kyllä Marimekon kukkaropenaali käytössä, mutta se on ihan täynnä tusseja ja vaikka mitä muita kyniä. Ajattelin siis, että virkkaan itselleni penaalin lyijytäytekynälle ja muille kynille, joita käytän päivittäin. 


Idea oli siis, että penaaliin pitäisi mahtua myös 20 senttinen viivotin. Sen takia penaalista tuli liian pitkä ja ehkä jotenkin kömpelö. Ja itse asiassa en ole edes laittanut penaaliin sitä viivotinta, eli turhaan tein näin pitkän penaalin. 

Joka tapauksessa tästä tuli ihan kiva. Kiinteitä silmukoita, helppoa siis. Kiinteillä silmukoilla kun virkkaa, niin lopputulos on aina silmää miellyttävä.

Ja voin kai paljastaa, että en itse ommellut virkattuja palasia yhteen. Lopputuloksesta olisi tullut pelkkää sotkua vaan. Pyysin siis äitiä auttamaan ja eiköhän lopputuloksestakin tullut upea! :) 


Nykyään tykkään keltaisesta tosi paljon, ja etenkin nyt keväisin. Jospa tämä penaali piristäisi näitä alkukevään päiviä. 

Hauskaa kevään jatkoa lukijoille ja muille blogiini eksyneille! Palaan blogiin taas jossain vaiheessa, kun jotakin valmistuu! :)

2 kommenttia:

  1. Pirtsakka penaali. :) Ja ah, keltainen on yksi myös min lempiväreistä. Siitä saa kivasti energiaa ja hyvää mieltä. Mukavaa kevättä myös siulle!

    VastaaPoista