sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mitä on tullut tehtyä

No ei oikeastaan mitään.


Paitsi että olen neulonut ekat sukat, melkein itse! Onhan ne epätasaiset ja reikiäkin löytyy sieltä ja täältä, mutta voisin jopa väittää että nuo muistuttavat sukkia. Seuraavaksi sukkien pitäisi suunnata Ruotsiin yksivuotiaan pikkujalkoja lämmittämään. 

Mä olen aina jotenkin pelännyt neulomista ja etenkin villasukkien neulomista, sillä 1) monta puikkoa, 2) liian monta silmukkaa, 3) noin monta välinettä ja silmukkaa yhdessä vaikuttaa sekavalta. Mutta kunhan siitä alkuun pääsi, niin se ei vaikuttanut enää niin vaikealta. Viimeksi neuloin sukat ala-asteen viidennellä luokalla ja sieltä nuo traumat ehkä tulevatkin. Ne sukat eivät todellakaan kestä päivänvaloa. Ja kaiken lisäksi niin monien reikien ansiosta päiväkin paistaa niistä läpi. Mutta ehkä minusta tulee virkkaajan lisäksi myös neulojakin. Aika näyttää. 

Nämä sukat on neulottu Novitan Nordic Wool -langalla, mikä ei todennäköisesti ole mikään sukkalanka, mutta niistä neuloin kuitenkin. Käyttämäni sävy on numero 116.

Muuta en sitten olekaan saanut aikaiseksi. Koulu vie aikaa ja vaikka koulukavereiden kesken järjestetäänkin melkein joka viikko neulonta- ja virkkauspiiri, niin en ole saanut valmiiksi mitään. Joululahjojakin pitäisi alkaa tekemään kovaa kyytiä. :)

Hyvää marraskuun alkua kaikille!

2 kommenttia: