tiistai 26. syyskuuta 2017

Uusia juttuja


Hei vaan! Syyskuu on hurahtanut ohi enkä ole ehtinyt juuri värkkäilemään mitään. Koulu tuottaa paljon enemmän tekemistä kuin osasin ajatella, heh. Oon silti aloittanut kaikenlaisia juttuja ja myös keskeyttänyt niiden tekemisen. Ylläolevassa kuvassa on yksi uusi juttu, eli mä neulon! Ei se nyt niin vaikeata ole kuin ajattelin mutta voisi se tietysti helpompaakin olla. Noiden lisääntyvien silmukoiden kanssa saa olla kyllä helisemässä, en todellakaan muista milloin olen lisännyt silmukoita ja missä kohtaa... Mutta eiköhän tuosta ihan kelpo huivi tule.

Vähän aikaa sitten ryhdistäydyin ja tilasin Novitan! Odotan innolla seuraavaa numeroa. :)

Toinen uusi juttu on se, että olen aloittanut bullet journalin! Se taitaa olla jo aika vanha juttu ja olen kuullut siitä jo aikaa sitten mutta mä lämpenen hitaasti uusille ajatuksille. :D Mutta nyt olen alkanut (jo kahden päivän verran) pitää bullet journalia ja se tuntuu kivalta. Mulla on peruskalenteri mutta se on tylsä, nettikalenteria en haluaisikaan. Olen aina tykännyt kaikenlaisista listoista, pidän silloin tällöin päiväkirjaa, minulla on lukupäiväkirja ja kerran yritin listata kaikki vuoden aikana katsomani elokuvat, mutta se tyssäsi jo tammikuun alussa.


Hesarissa on kirjoitettu bullet journalista jo melkein vuosi sitten. Hesarin juttu on mun mielestä aika kattava. Oon tehnyt Pinterestiin oman taulun bullet journal -ideoille, olen ihastellut blogeissa ja muualla toisten upeita bujoja ja voin vain toivoa että oma voisi näyttää joskus yhtä upealta! Mun bullet journal on aika raakaversio vielä, mutta eiköhän se tästä.

Useimmat bullet journalin pitäjät käyttää sellaisia muistikirjoja, jotka on pisteytetty, mutta mulla on ihan tavallinen Suomalaisesta kirjakaupasta ostettu muistikirja, ilman viivoja tai mitään. Pisteiden avulla kaikki voisi kyllä olla helpompaa, mutta ehkä jos innostus jatkuu, ostan sellaisen. :)

  
 Nyt tulevana viikonloppuna onkin Seinäjoen käsityömessut, ja sinne olen ehdottomasti menossa! En ole koskaan käynyt käsityömessuilla joten uskon että siitä tulee aika jännää. Todennäköisesti messuista seuraa jonkinlaista postausta.

Hauskoja syyskuun lopun päiviä!

2 kommenttia:

  1. Minulle ihan outo koko Bullet mikä? Mutta hienolta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlaa bullet journal ;) toiset tekee niistä niin hienoja että huh!

      Poista