perjantai 28. heinäkuuta 2017

Tulevia virkkauksia

Kävin ihastelemassa lankakaupan Catania-valikoimaa.

Hei vaan. Kesä on kohta lusittu vaikka minusta tuntuu että se ei ole alkanutkaan. Heinäkuu on vierähtänyt töissä mutta se ei ole paljoa haitannut, ilmat eivät ole olleet kovinkaan otolliset. Töissä on ollut kivaa ja onneksi ne jatkuvatkin vielä viikon verran. Töissäkäynnin takia en ole juuri ehtinyt virkkaamaan, mutta eiköhän asia korjaannu pian.

Syksy tuo tullessaan monta muutosta. En ole enää työtön ylioppilas vaan pääsin opiskelemaan ja muutan ihka ensimmäiseen omaan kotiin. Muutto ja koulun alku tuo taasen tullessaan myös virkkuujuttuja. Pikkuluukkuni eteiseen pitäisi virkata matto, pitäisi tehdä itselle ja muutamalle kaverille penaali... Lisäksi pitäisi löytää neljä kappaletta pinnatuoleja, jotka saisin sitten maalata mieluisen värisiksi, ja muitakin pikkujuttuja pitäisi tehdä kämppää varten.

Olen selaillut vanhoja käsityölehtiä, ja löytänyt niistä myös hyvältä vaikuttavia ohjeita, esimerkiksi maton ohjeen, siitä lisää todennäköisesti myöhemmin. Ennen muuttohommia ja maton virkkausta aion kuitenkin olla vielä vähän aikaa töissä ja käydä tarkastamassa Helsingin lankakaupat. 

Tässä kirjoitellessa alkoi yhtäkkiä koukuttamaan niin, että taidanpa kaivaa langan lankakorista ja koukun koukkupurkista ja alkaa töihin. :)

Hauskoja heinäkuun viimeisiä päiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnea opiskeluihin! Varmasti kiva päästä sisustamaan omaa luukkua omilla virkkuuksilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo niin on, matto täytyis edelleen tehdä mutta ei jouda. :D

    VastaaPoista