sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Synttärikori


Virkkasin pikkuveljelle synttärilahjaksi ison kudekorin! Kori on virkattu tummansinisestä trikookuteesta, tosin joka kuvassa se näyttää hieman eri väriseltä. Korin halkaisija on 27 cm, ja korkeus 22 cm. Toistan itseäni taas kerran, mutta ohje on peräisin ensimmäisestä Virkkuri-kirjasta, ainakin osittain. 

Idea oli siis virkata kudekori XL-kokoisena. Ohjeessa oli ilmeisesti käytetty todella todella paksua ja jykevää kudetta, sillä kun virkkasin saman määrän kierroksia kuin ohjeessa, kori oli silti aika pieni. Joten pääsin jälleen kerran soveltamaan ja tekemään oman pääni mukaan!  Ompelin korin yläreunaan kiinni vinonauhan palasen, johon olin leimannut pikkuveljen nimen. Näin korista tuli paljon hauskempi, muuten se on vain yksi kori muiden joukossa! Veli halusi kuitenkin, ettei hänen nimensä näy blogimaailmaan, joten loistavilla kuvanmuokkaustaidoillani sumensin nimen siitä pois! :D


Sinne meni hyvä koukku.
Kori vaati myös yhden uhrin. Minulla taitaa olla hieman liian riuskat otteet, sillä koukku napsahti poikki kesken kaiken. Jouduin sitten tekemään lopputyön numeroa pienemmällä koukulla. Ostin kuitenkin jo uuden samankokoisen koukun. :)


Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti